Vi venter kattunger i juni og juli. 

Send meg en mail om du ønsker katt fra mitt oppdrett:

eheggdal@gmail.com

Skriv litt om dere og hva dere kan tilby en sibirkatt.

Jeg legger kattungene ut for salg på min 

Facebookside, så om dere er interessert i

kattunge er det lurt å følge med der. 

Siden heter Heggdalkatten. 

Våren 2020

21. jan, 2021

Vi venter på resultater

Flere av våre hunkatter har vært til parring, men foreløpig vet jeg ikke om de er drektige. Nyheter om drektighet og fødsel vil bli offentliggjort på Facebooksiden min NO Heggdalkatten

16. okt, 2020

Nye planer i vinter

Både Lo Zudatter, Zuleykha Amavi, Perle Perlegdatter og Mia My Darling skal parres om ikke lenge. Før parringen finner sted skal både hunkattene og hankattene til cardiolog for å sjekke hjerte. Sibirkatten er en sunn rase og om jeg finner feil på kattene så tar jeg de ut av avl. Det er heldigvis sjelden vi finner sykdommer på sibirkattene, men god helse er viktig i mitt avlsarbeid.

17. mar, 2020

Nye planer

Jeg har to hunkatter som skal ha kull til høsten. Om de får løpetid i sommer (og når corona-epidemien har roet seg) blir de paret i sommer. Det er Travka-Muravak og hennes datter Mia My Darling som skal pares. Du finner egen album av kattemødrene under female cats.

26. des, 2019

Q-kullet

11. desember fikk Zuleykha Amavi 4 kattunger. 1 jente og 3 gutter. Zuleykha er en super mor som passer godt på ungene sine. Nå blir det lenge til NO*Heggdalkatten får neste kull da 3 av 4 akkurat har hatt kull. Nå skal de få litt pause og spise seg opp i form igjen. Noen kattemødre blir litt magre etter å die kattunger i 12-13 uker, mens andre mødre ikke går ned ett gram. Det er veldig individuelt.

17. nov, 2019

P-kullet

I P-kullet kom det 3 kattunger. Den ene skal jeg beholde selv og de to andre flytter til hjem som har ventet lenge på kattunge fra meg. Jeg har fortsatt familier på venteliste så jeg håper at Zuleykha får mange nok kattunger slik at alle kan glede seg til ett nytt familiemedlem etter jul.

20. okt, 2019

Kattunger på vei

Vi har kattunger på vei, men det er stor pågang på unger fra mine kull. Per i dag er det 6 familier på venteliste. Noen av dem ønsker sibirkatt for første gang, mens andre ønsker en Heggdalkatt nr. 2.

20. jan, 2019

Ingen kattunger til salgs

Det blir nok en stund til Heggdalkatten har kattunger igjen da flere av mine avlsdyr enten har hatt kattunger eller er for unge til å få kattunger. En hunkatt hos meg får aldri flere kull enn de kan makte å bære frem. Mellom kullene får de god tid til å hente seg inn igjen før neste kull. Det skal være kos å ha kattunger, både for kattemor og oss menneskene.

30. sep, 2018

My og Bob har parret

I helgen har Bob vært på besøk hos My. De fant tonen fort så nå venter vi i spenning på om My har blitt drektig. Avkom blir ikke solgt til avl, kun til kos.

22. jun, 2018

Travka-Muravka er drektig

Vi venter kattunger ca. 21. juli. De blir født hos min mamma i Skiptvet. Vi gleder oss til å se om det kommer bare sølvkatter. Vi er usikre på om Danny Boy er homosygot for sølv (at alle avkom blir sølv uansett hvilke farge hunkatten har). Irina Nikitova har vært på date i Bergen hos Kelvin og jeg tror hun er drektig.